Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Çarşamba

Bir Erkeği Baştan Çıkarmak

            Bir erkeği baştan çıkarmak, kadının tamamen kendi bildiği yöntemlere bağlıdır. Bir erkek için baştan çıkmak aslında çok kolaydır. Sadece kadının kendine has cazibesini kullanmasından geçecektir. Erkeklerin kadınlara verdikleri değerleri göstermekte sorunlu oldukları bilindiği üzere, onları baş tacı etmek gibi bir durumların olması için mutlaka güven ortamının yaratılması gereklidir. Erkekler için kendine has bir değerinin olduğunu hisseden kadın erkeğini daha çok sever ve onu baştan çıkarmanın yollarını arar. Erkeği baştan çıkarmak için temel bilgilere sahip olmak gerekir. Onun hoşlandığı ve zevk aldığı hemen her şeyi öğrenmek ve ona dair bilgilendirme yerine getirmek, her insanın değerli olduğu konusunda büyük bir his taşımasında etkili olacaktır. Hissetme ihtiyacını duyan erkek ona dokunulmasından hoşlanacağı için sevişme konusunda çok detaylı düşünmek gerekecektir.

            Bir erkeği baştan çıkarmak, pozitif olan kadınlarda çok daha rahat olacaktır. Onunla birlikte olduğunu hissettiği andan itibaren rahat ve oldukça olumlu bir kişi olması, huzurlu olmalarında etkilidir. Kim sürekli olarak sıkıntı çıkaran bir insandan hoşlanabilir ki. Bu nedenle erkeklerin daha cool kadınlardan hoşlandıkları açık ve ortadadır. Erkeklerin güçlü kadınlardan hoşlanmasının yanı sıra yeri geldiği zaman onlara tamamen muhtaç olduğunuz gösterecek tavırlarda bulunmanız yerinde olacaktır. Erkeklerin huzurlu ve güvenilir kadınlardan hoşlanmasının bir nedeni de onları hayatlarında bir ömür görmek istemesinden kaynaklanacaktır. Davranışları ile düşündükleri arasında ters olan kadınlardan erkekler her zaman uzak durmuştur. Bu nedenle aşka dair bilinen tüm büyülü durumlara has bir örnek olan cinsellik ise bu nokta da devreye girecektir. Onlara dokunurken, kendilerini bir kral gibi hissetmelerine neden olmalısınız. Kadınların olduğu gibi erkeklerinde her zaman olmasa da duygusal tarafları mutlaka olacaktır. Sizin bu duygusal taraflarına dokunmanız, bir erkek için vazgeçilmez olacaktır. Bir erkeği baştan çıkarmak isterseniz, her zaman onlarla ilgili olmalısınız. Gün içinde bir telefon açarak, ona anlık iş stresinden uzaklaşma konusunda bir yardımınız olacaktır. Gün içinde değerli hissetmelerini sağlayacak olan cümleler, onları ne kadar çok sevdiğinizi söylemek yerine etkili ve oldukça açık cümleler kullanmaktan geçecektir. Söylenmesi ayıp olan her kelimeyi anlık olarak onlara söylemeniz onları mükemmel derecede etkileyecektir.


            Bir erkeği baştan çıkarmak, onunla birlikte zaman geçirdiğiniz süre içinde mutlaka seksi kıyafetlerle dolaşmaktan geçecektir. Bu onların sizi arzulamasına ve size karşı olan ilgilerini arttırmalarına neden olacaktır. Huzurla dolan ve anlık beklentilerin yoğun olması nedeniyle beynin ve kalbin her zaman sizin için atmasını sağlayacaktır. Düşünceli bir kadın olmanız, onlara anlık heyecanlar yaşatmanızdan geçecektir. Olur, olmaz hemen her yerde onlara bu heyecanları yaşatabilirsiniz. Bir kadının bir erkeğin hayatında unutulmaz olması, onlarla yaşadıkları unutulmaz anılardan geçecektir. Her anınızı güzel ve heyecanlı geçirmeniz mutlu olmanızda bir etken olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder