Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Salı

Bir Erkeği Baştan Çıkarmanın Yolları

           Kadınların cazibeli varlıklar olmaları erkeklerin her zaman dikkatlerini çeken bir durum olmuştur. Bir erkeği baştan çıkarmanın yolları denildiği zaman akla ilk olarak cinsellik gelmektedir. Erkeği ne denli istediğinizi ve onu ne kadar arzuladığınızı göstermeniz gerekir. Bu onların size olan bağlılığını arttıracak en temel etken olacaktır. Erkeğinizi baştan çıkarmak ve onu delirtmek için yatakta boylu boyuna yatmak yerine onu çıldırtacak cümleler kullanın. Bu onların en değerli yanları olan cinselliklerini ön plâna çıkaracaktır. Cinsel içgüdülerin artış gösterdiği ve en temel duyguların ortaya çıktığı an olan gece yarısı fantezileri onların çıldırması için bir etken olacaktır. Aynı zamanda kadınların seksi çamaşırlar giyerek onların karşısında dolaşması muhteşem bir istek arttırıcı etken olacaktır. Yoğun istekli olmak bir erkeği baştan çıkaran en temel etki olarak karşımıza gelecektir.

bir erkeği baştan çıkarmanın yolları

            Bir erkeği baştan çıkarmanın yolları, gün içerisinde sevdiğiniz erkeğe telefon açarak onu ne kadar özlediğinizi söylemenizden geçecektir. Aynı zamanda ona sürpriz bir akşam yemeği hazırlayarak iç gıcıklayıcı sözleri telefonda sarf ettikten sora, seksi bir giyim tarzı ile onun karşısına çıkmanız gerekecektir. Ne deme istediğinizi ise akşam gelince ona yansıtmış olacaksınız. Erkekleri baştan çıkaran en değerli yönlerden biri de onların size has olan kokuyu duyduklarında etkilenmeleri olacaktır. Kokular her zaman bir erkeğin baştan çıkmasında yardımcı bir rol oynayacaktır. Bu nedenle teninize uygun olan en değerli kokuyu seçmeniz ve bu noktada sevdiğiniz kişiye yaklaşmanız onu çıldırtacaktır. Parfümünüzün her zaman seksi içerikleri barındırmasına dikkat etmeniz yerinde olacaktır. Bir erkeğin değer verdiği ve konuşulmasından en çok haz aldığı konular vardır. Bu konular hakkında yeterli bilgiye sahip olduktan hemen sonra onunla bu konular hakkında sohbet etmeye başlayın bu durum onlara verdiğiniz değeri ortaya koyacak, onunla ilgilendiğinizi düşünmesinde etkili olacaktır. Düşüncelerinizi onunla mutlaka her konu ile ilgili olarak paylaşmanızda onları etkileyen bir diğer nokta olacaktır. Aynı zamanda onlara her zaman aradığı kız imajını çizmeniz, sizi her zaman yanında görmek istemesini sağlayacaktır.

Madde madde sıralamak gerekirse, şunlar erkekleri çok etkileyecektir:
  • Onun sevdiği veya seveceğini tahmin ettiğin kıyafetleri giy,
  • Saç ve makyajını olabildiğince doğal tut ve masum görünmeye çalış,
  • Onu istediğini saçına ve yüzüne dokunarak hissettir,
  • Onun kulağına doğru eğilerek nefesini hissetmesini sağla,
  • Ona sarılarak göz teması kur ve tahrik edici birkaç cümle söyle (seni bu gece sabaha kadar istiyorum gibi..)
  • Ona güven ver ve ilişki öncesi ve sonrası gülümsemeyi ihmal etme.
Yukarıdaki maddeler temel olarak bir erkeği etkileyen ve baştan çıkmasını sağlayan önemli yegane tekniklerdendir. Baştan çıkarma isimli kitapta bu konuda çok daha etkili ve özel yöntemler anlatılıyor. Okuyup uygulamanızı tavsiye ediyorum.

            Bir erkeği baştan çıkarmanın yolları arasında, en değerli nokta güven verme konusunda olacaktır. Bir erkeğe ne kadar güven verdiğiniz her zaman önemlidir. Bunun nedeni ise seven ve saygı duyan bir erkek oluşmasında, hayatına alacağı kişinin değerli biri olması oldukça önemlidir. Erkekler kendinden korkan kadınları değil, onlara güvenen kadınları daha çok sevmektedirler. Erkekleri çıldırtan bir diğer nokta ise erkeklerle birlikte olurken ilk adımı her zaman sizin atmanız olacaktır. Cinsel yönden geri çevrilme riskiniz oldukça azdır. Onları çıldırtacak nokta ansızın olmadık bir yerde onunla öpüşmeye başlamalısınız. Bu onları çıldırtan bir diğer konu olacaktır. Sen çok özel birisin ve değerli birisin hissini mutlaka birlikte olduğunuz erkeğe yansıtmanız gerekecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder