Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Cuma

Bir Erkeği Etkilemenin Yolları

     Bir erkeği etkilemenin yolları, uzun yıllar kadınların günlük konuları arasında yer almıştır. Bu nedenle binlerce kozmetik ürünü, binlerce kıyafet ve binlerce tartışma konusu ortaya atılmıştır. Kadınların bakımlı olmaları erkeklerden önce kendilerine olan saygılarını gösterecektir. Kadınların bir noktada öncelikle kendileri için değişimi kabul etmeleri gerekecektir. Günlük yaşamlarında dikkat etmeleri gereken konulardan biri olan bakımlı olma konusu her kadının en dikkat edilen noktası olacaktır. İş yaşamında aktif ve çalışkan biri olan kadınların bunu duygusal yaşamlarına geçirmekte zorlandıkları ise bir gerçek olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle böyle kadınların kariyer plânları yaparken erkeklerden uzak kaldıkları görülmektedir. Bu nedenle kadınlara özgü olan çalışmaların çoğunluğunda erkekler konusun oldukça önemli bir detaya sahiptir.

Bir Erkeği Etkilemenin Yolları
 Kadınların  bir erkeği etkilemenin yolları kapsamında belirli yollar izlemesi gerekecektir. İlk adım olarak kendilerini bir spor merkezine götürmesi gerekecektir. Bunun nedeni ise bakımlı ve iyi fizikli kadınların her zaman bir adım önde olmasından kaynaklanmaktadır. Kadınların mutlaka kozmetik ürünleri ile barışık olması şarttır. Bakımlı ve iyi giyimli kadınların her zaman dikkatleri üzerine toplaması söz konusu olacaktır. İyi giyimli olmak ise modanın her zaman yakından takip edilmesi ile ortaya çıkması beklenecektir. Erkeklerin kendine bakan ve her zaman dikkatli bir spor yapma alışkanlığına sahip olan kadınlarla daha mutlu bir hayat sürmeleri söz konusu olacaktır. Bunların yanı sıra erkeklere dair bakış açınızı değiştirmeniz de bir erkeği etkilemenin yolları arasında bulunacaktır. Hoşlanmış olduğunuz erkeklerin en değerli yönleri onların kalbine giden noktalarıdır. Onların ailesine verdiğiniz yâda vereceğiniz değeri mutlaka bilmesi gerekecektir. Bu onların en temel etkilenme yollarından biridir. Erkeklerin etkilenirken aynı zamanda kadınlara âşık olması söz konusu olacaktır. Onların çeşitli duygulara dair bilinmesi gereken noktaları hatırlamaları, onlara cazip gelecek yönlerinizin açığa çıkarılması en temel öğrenme yollarından biri olacaktır. Kadınlara özgü anlatım biçimlerinden biri olan duygular noktası, kadınların erkeklere karşı anlayışlı olmasında önemli bir nokta oluşturacaktır. Kadınlarla erkeklerin her zaman bir arada ve etkili bir şekilde duygusal iletişim içinde bulunmaları bunlarla olacak bir durum oluşturacaktır.


     Bir erkeği etkilemenin yolları, duygusal bir varlık olan insana her zaman duygu yollu yaklaşmanın öneminden ileri gelecektir. Mutluluk, hüzün ve heyecan gibi duyguların tamamını erkeğinize yaşatmanızın yanı sıra onlara şehvet açısından da yaklaşmanız oldukça önemli ve değerli bir konu olacaktır. Erkeklerin her zaman ilgiye ihtiyaçlarının olmasının yanı sıra aynı zamanda şehvet konusunda da oldukça değerli bir ilgiye ihtiyaçları olacaktır. Onlar karşısında ne kadar seksi olursanız, onların size bağlanması o denli yoğun olacaktır. Şehvet aşkı beraberinde getiren en temel duygudur. Bu nedenle kadınların tüm cazibesini ilişki sırasında kullanması bağlılık oluşturan temel bir nokta olacak, erkeklerin size bağlanmasını sağlayacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder