Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Salı

Erkekleri Kendine Bağlamanın Yolları

            Erkekleri kendine bağlamanın yolları, kadınların araştırdığı en temel konulardan biri olmuştur. Erkekleri bağlama yolları, kadınların ancak samimî olmalarından geçecektir. Bir erkeğin evine ve çocuklarına olan bağlılığı her zaman incelenmesi gereken bir konu olmuş, birçok yöntem ortaya konmuştur. Ancak basit ve etkili yollar bu noktada yeterli olacaktır. Politik olmak, hiçbir erkeğin hayır diyemeyeceği bir konu oluşturur. Mızmızlanan bir kadınlar hiçbir erkek bir arada olmak istemeyecektir. Her şeye kusur bulan ve sürekli sorun çıkaran kadınlar için hayat sıkıntılı olacaktır. Bu nedenle erkekleri etkilemek isteyen kadınların her zaman kusursuz bir erkek aramaları olumsuz sonuçlanacaktır. Erkekler içti derin olan konu onlar için sıkıcı bir yaşam tarzı olacaktır. Mutlaka monoton olmadan her zaman yenilik gerektiren bir yol bulmak yerinde olacaktır. Kadınların erkeklere karşı en zayıf noktaları onların ilgisiz kalmalarıdır. Bu konuda sizin yapacağınız çabalar onları size kazandıracaktır.
erkekleri kendine bağlamanın yolları

            Erkeklerle kadınlar arasında ki bağın her geçen gün kuvvetlenmesi ancak onlar hakkında erkekleri kendine bağlamanın yolları araştırması yapmaktan geçecektir. Erkekler her zaman güzel ve işveli olan kadınların peşinden koşsa da aptal olan kadınların onların dikkatini daha az çekecektir. Bu nedenle kadınların zeki olanları erkeğin onlara bağlanmasında etkili olacaktır. Erkeklerin ilişki maratonu içinde her zaman doyumsuz kalmaları, onlara dair bilinmesi gereken küçük sırların ortaya çıkarılması ile gerçekleşecektir. Erkeklerin her zaman küçük sırları vardır. Bu nedenle bu sırlara ulaşmanın yollarını mutlaka bulmanız gerekecektir. Erkeklerle kadınların bir araya gelirken yaptıkları en temel ilişki noktası cinselliktir. Erkeği kendine bağlamak isteyen kadının bu alanda ne kadar iyi olduğunu erkeğine göstermesi gerekir. Gerekiyorsa bu konuda profesyonel bir destek alarak psikoloji uzmanlarından yardım alınabilir. Erkeklerin kadınlara olan en değerli bakış açıları fiziksel görünüş olduğu için diri vücutlu olan kadınlar her zaman erkeklerle ilgili detayları oluşturan bir konum olarak karşımıza çıkacaktır.


            Erkekleri kendine bağlamanın yolları, bir erkeğin kadında en temel dikkat ettiği konu ona güven vermesinden geçer. Erkekler güvenilir kadınlara daha fazla değer verecektir. Acınacak ve savunmasız bir kadın profilini mutlaka bir kenara bırakmanız gerekecektir. Onlar için güvenilir olmak ve terk edilmesi gibi bir durumun asla olmamasını sağlamak önemli olacaktır. Hiçbir işini kendi başına yapamayan kadın tekniği erkekleri başlarda etkilese de daha sonra onlar için tahammül edilemez sınırlara ulaşacaktır. Erkeklerin kadınlara yaklaşmalarında bir fırsat niteliğinin oluşması ancak erkeğin kadına olan yaklaşımı ile ölçülecek bir konu olacaktır. Erkeklerle kadınların bağlandıkları bir alan olan baştan çıkarma konusunda da her zaman etkili olan cinsellik, değerli bir konudur. Burada erkeğini etkilemek isteyen kadının son derece baştan çıkarıcı bir görünüme sahip olması gerekir. Bu durum onların daha çok etkilenmesini ve size bağlanmasını sağlayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder