Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Perşembe

Kocamı Nasıl Baştan Çıkarırım?

kocamı nasıl baştan çıkarırım kitabı indir oku
kocamı nasıl baştan çıkarırım kitabı oku
Bugün sizlere çokça sorulan kocamı nasıl baştan çıkarırım sorusuna yanıt vermeye çalışacağım. Bu konu merak edilen ve bayanlar tarafından devamlı olarak sorulan soruların başında geliyor. Durum böyle olunca bu yazıyla gerekli bilgileri verelim istedim. Öncelikli olarak erkek psikolojisini anlayarak bu yolculuğa başlayabiliriz aslında. Bunun için en önemli soru şudur: "Kocamın nelerden hoşlandığını biliyormuyum?" yada soruyu farklı soralım: "Kocam en fazla ne gibi şeylerden tahrik oluyor?"
Yukarıdaki her 2 soruya da verilecek bir cevabınız varsa elinize kağıt kalem alın ve not alın. Hemde madde madde kocanızı etkileyen veya etkileyebileceğini düşündüğünüz her şeyi ama herşeyi maddeler halinde yazın. Not aldınızmı? Şimdi 2.ci aşamaya geçelim. Bu yazdıklarınızı siz ona karşı uygulayabilecekmisiniz? Örneklemek gerekirse not aldığınız maddeler arasında fantazi çamaşırları giymek var. Yada kocanızın oral seksten hoşlanabileceğini yazdınız. Kocanıza oral seks yaparak baştan çıkarabilirmisiniz? Bu soruya bazı bayanlar evet yapabilirim yada hayır yapamam cevabını verebilir. Hatta bazı bayanlar zaten oral seks yapıyorum başka önereceğin bir taktik varmı diye de sorabilirler. Aslında ne yaparsanız yapın erkeklerin beyinlerindeki baştan çıkarılma butonuna basmadıktan sonra asla başarılı olamazsınız! Bu acı ama gerçek kızlar!

Peki Kocamı Nasıl Baştan Çıkarırım?

Bu sorunun cevabı erkek psikolojisi ve bilinçaltını anlamayla mümkündür. Bir örnekle açıklamak gerekirse hiç çirkin bir kadının inanılmaz yakışıklı bir erkekle birlikte olduğunu gördünüzmü. Hatta o erkeğin o çirkin kadın için deli olduğunu gördünüzmü? Evet bu çok görülen bir durum değil ama bazen karşımıza çıkar bu durumda olan kişiler. İşte o kadınların azınlıkta olması aslında az önce anlattığım erkeklerin beynindeki baştan çıkarılma butonunu bilmesinden kaynaklanıyor. Yoksa bu bilgiye tüm kadınlar sahip olsaydı istediği erkeği anında baştan çıkarabilirdi. İsterseniz bu konuda sıkça karşılaşılan sorulara göz atalım.
Bu yöntemi nasıl öğrenebilirsiniz?
Açıkçası bu yöntem birçok uzman tarafından tavsiye edilmeyen bir yöntem diyebilirim. Çünkü erkeğinizi kendinize deli divane edebileceğiniz çok gizli teknikleri içeriyor.
Bu yöntemin içeriği nedir?
Erkeğin bilinçaltına dokunma ve onları istediğiniz şekilde manipüle etme üzerine özel uygulamalar anlatılıyor.
Bu yöntemi anlatan bilgiye nasıl ulaşabilirim?
Kocanı Kendine Bağla isimli kitapta bu yöntem detaylıca anlatılıyor. Dilerseniz kitabı alıp uygulayabilirsiniz. Adım adım bu konuda size rehberlik eden bir kitaptır.
Bu yöntem sadece evli kadınların kocalarına karşımı uygulanabiliyor?
Hayır ister evli ister sevgili olsun tüm erkeklerde başarıyla uygulanıp sonuç alınabilen teknikleri içeriyor.
Bu yöntem benim uygulayacağım kadar basitmi?
Kitapta anlatılan yöntem her kadının çok rahatlıkla uygulayabileceği teknikleri içeriyor. İster ev ister iş kadını olsun rahatlıkla anlayıp uygulayabilir.

Evet kocamı nasıl baştan çıkarırım sorusu hakkında sıkça sorulan sorulara cevap verdikten sonra aklınıza takılan herhangi bir soru olursa yazı altında yorum yap butonundan sorabilirsiniz. Elimden geldiğince bu konuda cevap vermeye çalışırım. Kocanı Kendine Bağla kitabına ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayabilirsiniz.

Kocanı Kendine Bağla Kitabına Ulaşmak İçin TIKLAYIN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder