Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Pazar

Erkeği Kendine Bağlamanın Yolları

erkekler nasıl kızdan hoşlanır kitabı
erkeği kendine bağlamanın yolları baştan çıkarma kitabı indir


Erkeği kendine bağlamanın yolları konusu kadınlar açısından bakıldığında bazı farklılıkları göz önüne alarak değerlendirilmesi gereken konuların başında geliyor. Genelde bu konuya bakarken biz kadınlar, kadınların gözünden ve o taraftan bakıyoruz. Böyle olunca da bazı ufak detayları kaçırıyor ve erkek psikolojisini göz ardı edebiliyoruz. Yani aslında temel kural erkek psikolojisi üzerine çalışmakla mümkündür. Gelin bu konuda geçerliliği yüksek ve farklılık yaratabileceğiniz konulara değinelim.

Erkeği Kendine Bağlamanın Yolları

Birçok bayan erkekler nasıl kızdan hoşlanır gibi çeşitli sorularla bu konuya hakim olma çabasındadır. Onların nasıl kızlardan hoşlandıklarını öğrenmekten çok hangi düşünce yapısıyla ve hangi özellikteki kızlardan hoşlandıklarını sorgulamak daha doğru bir metod olacaktır. Baştan çıkarma formülü kitabında bu konu profesyonel şekilde anlatılıyor, dilerseniz sitesinden kitabı indirebilirsiniz (TIKLA İNDİR).

Tatlı Sert Kötü Kız Olun

Başlıktan da anlaşılacağı gibi biraz tatlı sert ve vurdumduymaz bir tavır, birçok erkek için çekicidir. Arkasından koştuğunuz erkek sizin ona ait olduğunuzu hissettiği anda ne yazıkki sizi çantada keklik olarak görecek ve size bağlanmasından çok tam tersi etki yaratacaktır. Bu yüzden hal, hareket ve tavırlarınızda bunun bir orta ölçüsünü göstermeniz çok önemlidir. Yani ne çok üstüne düşün nede boş bırakın ama bunu yaparken birkaç çekici yanınızı ona gösterin, gösterinki sizin özel, çekici ve ulaşılamaz bir kadın olduğunuzu hissetsin. Çekici yanlarınıza örnek doğal bakımlı ve makyajlı yarı gülümseyen ve seksi bir kadın olmak veya bir lady gibi davranmak işe yarayacaktır. Bunu yaparken biraz da olursa olur olmazsa çok da sorun değil gibi bir havanız olsun.

Gizemli Olun

Gizem aslında ne kadar kapalı kapı olarak görülse de o kapıyı açmak için yanıp tutuşan erkekler her zaman vardır. Kendinize bağlamak istediğiniz erkeği biraz gizemli tavırlarla onu kendinize çekebilir ve sonunda size bağımlı olmasını sağlayabilirsiniz. Her konuda bilgi vermemek, önceki yaşamınızdan çok bahsetmemek ve konusu geçtiğinde hafif gülümsemeyle geçiştirmek onu size bağlamaya bir örnektir.

Farklı Olun ve Hissettirin

Farklı olmak ve ona bu farkı hissettirmek de çok etkilidir. İster kültür seviyenizin farkını hissettirin, ister giyim kuşam konusunda farkınızı gösterin bu her zaman işe yarayan bir yoldur. Hatta eğer dozajında uygulanırsa en etkili erkeği kendine bağlama yolundan biridir. Bağlamak istediğiniz erkek kültür seviyesi olarak iyiyse, sinema, tiyatro veya müzik konularından onu yakalayabilirsiniz. Özel ilgisinin olduğu alanlara yoğunlaşmak daha kolaydır ve onunla paralel bir kültürünüzün olduğunu üstü kapalı da olsa hissettirmek onu bağlama konusunda ciddi bir adımdır. Üstü kapalı olarak hissettirme deyimi altını çizerek tekrar söylemek isterim. Çünkü bunu açık açık göstermek o büyüyü yani gizemi bozar. Ona dikkat edin yeterlidir.

Yukarıda temel olarak geçen konular aslında sizin diğerlerinden farklı, gizemli ve erkeğin üstüne çok düşmeyen bir kız olduğunuzu hissettirmenize yarayacaktır. Öyle ki erkeklerin algısında bu konu ne denli etki yarattığını görünce ciddi şekilde şaşıracağınızı düşünüyorum. Erkekler nasıl kızdan hoşlanır ve erkeği kendine bağlamanın yolları konularında temel olarak bu teknikler işe yarar ve her zaman kazanan siz olursunuz.

Gelin konulara şöyle özet şeklinde maddeler halinde bakalım:

  • Tatlı sert ve birazda vurdumduymaz bir tavırla ona yaklaşın, tatlı kısmını özellikle hissettirin ama olmazsa da ne yapalım havasında olun,
  • Gizemli olarak kendi geçmişinizin bir öneminin olmadığını göstererek "çok dolu bir kadın" olduğunuzu hissettirebilirsiniz.
  • Farklılık yaratın ve onun kültürüyle çok da uzak olmadığınızı belli etmeden hissettirin. Böylelikle farklı bir çekicilik katmış olacaksınız kendinize.

Erkeği kendine bağlamanın yolları konusunda temel olarak yaklaşılması ve uygulanması gereken metodlardan bahsettik. Bunları doğallık çerçevesinde uygulayarak sizde başarıyla erkeğinizi kendine bağlayabilir ve başarıyla sonuç alabilirsiniz. Daha etkili metodlar için "baştan çıkarma formülü kitabı" nı sizlere öneriyorum. Kitapta anlatılan çok özel uygulamalarla zorlanmadan istediğiniz erkeği kendinize bağlayabilirsiniz. Kitapta anlatılan bilinçaltı telkin teknikleri ile istediğiniz erkeği nasıl 3 adımda kendinize tabiri caizse köle yapabileceğiniz uygulamalar anlatılıyor. Bu gizli teknikler erkeklerin bilmenizi istemediği çok özel teknikleri içeriyor. Tavsiyemdir.

Kitabı indirmek ve okumak için tıklayın (TIKLA OKU).


erkekler nasıl kızdan hoşlanır, erkeği kendine bağlamanın yolları


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder