Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Çarşamba

Erkeği Etkilemenin Yolları

     İnsanoğlunun var olduğu günden bu yana oldukça değişik tarz ve fikirler ortaya atılmıştır. Özellikle kadınlar ve erkekler arasında yaşanacak olan tüm ilişkiler için belirli tavsiyeler verilecektir. Ancak günümüz teknolojisi buna pek izin verecek cinsten olmamaktadır. Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte kadın ve erkek ilişkileri de oldukça yoğun bir hal almaya başlamıştır. Bunun nedeni ise kadınların ve erkeklerin birbirlerini sürekli olarak takip etme isteklerinin doğmasıdır. Sosyal medya aracılığı ile birçok insan birbiri ile tanışma yoluna gitmiştir. Bu ise takip olanağını çok daha fazla olarak arttırmıştır. Erkeği etkilemenin yolları denildiği zaman akla ilk olarak cep telefonları gelmektedir. Bunun bağlantısı ise şu noktada gerçekleşecektir. Erkekler eşlerini takip edecek ve nerelerde ne yaptıklarına dair bilgi sahibi olmak isteyecektir. Kadınlar ise onları etkilemek için mutlaka kaliteli bir giyim tarzına ve iyi çekilmiş bir fotoğrafa ihtiyaç duyacaklardır.
         
     Erkeği etkilemenin yolları başlangıç olarak oldukça zor olmaktadır. Ancak erkeklerin etkilenmesinin yanı sıra onların ilerleyen zamanlarda da size bağlı kalması oldukça önemlidir. Özellikle sizin onlara karşı göstereceğiniz ilgi ve alâka devam ederse, bu noktada yapılacak olan performans gittikçe artış gösterecektir. Erkeklerin genel anlamda hazırlıklarına dikkat etmesinin yanında kadınların ve erkeklerinde kendilerine yoğun bir şekilde dikkat etmesi gerekecektir. Kadınlar genellikle bakımlı olmalıdır. Bunun nedeni ise erkekler için görsellik son derece önemlidir. Görsel açıdan güzel olan kadınlar her zaman erkeklerin dikkatin çekecek ölçüde olacaktır. Hafif bir makyaj gününüzü kurtarmaya yetecek kadar etkilidir. Aynı zamanda modayı yakından takip eden kadınların erkeklerin dikkatini daha fazla çektiği ortadadır. Günlük giyim tarzına ve nerede ne giyeceğini bilen bir tarzda giyinmeyi bilen kadınlar erkekleri her zaman derinden etkilemektedir. Bunların yanı sıra kadınların sürecekleri kokularda yoğun bir istek oranı oluşturacaktır. Kadınlar parfümleri ile erkeklerini kolaylıkla etkileyecektir. Bu onların muhteşem görünmelerinde bir etken olarak karşımıza çıkacaktır. Koku her zaman baş döndürücü olmalıdır. Bu erkeklerin en önem verdikleri nokta olacaktır.


      Erkeği etkilemenin yolları denildiği zaman basit birkaç adım oldukça detaylı olacaktır. Zarif ve ince görünen hanımlar genellikle dikkatleri üzerine toplamayı kolaylaştıracaktır. Erkeklere özgü olan en değerli yön iyi fizikli kadınlar olacaktır. Kadınların kendilerini geliştirme noktasında sert ve diri vücutlu göğüsler her zaman dikkat çekici olacaktır. Bu sizin yapacağınız spor olanakları ile oldukça paralel olacaktır. Günlük yaşamda yapılacak olan en etkili detaylı çalışmalar ise kadınların erkekler hakkında yaptıkları kişisel araştırmalar olacaktır. İyi bir yemek yapıcısı kadının her erkeği etkileyeceği muhakkak bir sonuç olacaktır. Erkeklerin değer verdiği bir diğer konu olan yemek konusu, onlara hazırlayacağınız iyi bir akşam yemeği ile ölçülebilecektir. Erkeklere özgü olan tüm tanışma detaylarında bunlar oldukça önemli olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder