Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Pazartesi

Öpüşürken Erkeği Etkilemenin Yolları

kocamı kendim nasıl bağlarım kitabı
kocanı kendine bağla kitabı

Öpüşmek yetişkin insanlar için değerli bir o kadarda önemli bir konu oluşturur. Öpüşmek sevginin en temel ifadesi olarak karşımıza çıkacaktır. İyi öpüşen bir kadın için erkekler her zaman vazgeçilmeyen olacaktır. İlk temas olan el ele tutuşmadan sonra, akla gelen ilk hareket öpüşmek olduğu için kadınların ve erkeklerin bu konuya ayrıca dikkat etmeleri gerekecektir. Kadınların her zaman dikkat ettiği bir yön olan iyi öpüşmek, sevişmenin başlangıcı olacağı için gidişat konusunda yeterli bir bilgi verecektir. Kadınların ağız kısımları ile erkeklerin bu noktaları, bütün heyecanı ateşleyen bir alan oluşturacaktır. Erkeklere karşı arkadaşlık çevresinde her zaman iyi öpüşmekten yana olan kadınların, gerilme hissinin oluştuğu kadınlar, onlar için değerli olacaktır. Öpüşürken erkeği etkilemenin yolları denildiği zaman önemli ayrıntılara dikkat etmek gerekecektir.

öpüşürken erkeği etkilemenin yolları
            Öpüşürken erkeği etkilemenin yolları, erkeklerle karşılıklı otururken mutlaka onlarla kaliteli bir sohbet konusu açmanız gerekecektir. Sohbetin süresi uzun veya kısa olmasına gerek yoktur. Onlarla ilgili olarak ilk önce sohbetin bitmesini beklemeniz gerekecektir. Daha sonrasında erkeği etkilemek isteyen bir kadının öncelikli olarak yapması gereken bir konu bulunmaktadır. Kadınların erkeklere bir adım mesafe daha yaklaşması onların nefes alışverişlerini her zaman arttıracaktır. Bu nedenle erkeği kadına yaklaşırken yapacağı en temel felsefe onlara hafifçe belli etmeden dokunmaktır. Erkek öncelikle onu öpeceğinizi düşünmemelidir. Hafifçe duygusal bir şekilde yaklaştıktan hemen sonra, anlık bir fırsat yaratarak erkeğin dudaklarına, dudaklarınızla dokunmanız gerekecektir. Kadınla hiçbir şey olmamış gibi hareketli ve yaratıcı bir şekilde öpüşen erkeğin aslında kalp atışları artmış ve nefesi kesik kesik hızlanmış olacaktır. Kızın nasıl kendinden geçtiğini görmeniz ise bu noktada oldukça önemli olacaktır. Onların saçlarını elinizle taramanız ve saçlarına dokunmanız öpüşme esnasında en temel noktalardan biridir. Öpüşmek için hamle yaptığınız erkeğin, başının size dönmesine önemle dikkat etmeniz gerekir. Iskalamanız tüm ayrıntıyı ve büyüyü bozacaktır. Öpüşürken mutlaka alt dudak kullanmanız gerekecektir. Eğer amacınız sadece öpüşmek ise sadece öpüşün. Ancak sevişmek istediğiniz zaman öpüşme tekniklerinde heyecan önemlidir. Alt dudağın ısırılması öpüşmenin sonunun sevişmeye gideceğini belli eder. 

Bu konuda erkeğinizi etkileyebileceğiniz çok özel tekniklerin anlatıldığı "Baştan Çıkarma Formülü" isimli kitabı okumanızı öneriyorum.

Dilerseniz şuradan okuyabilirsiniz (TIKLA İNDİR).

Öpüşürken erkeğinizi etkileyebileceğiniz taktikleri maddeler halinde sıralayalım:

  • Vücudunuzun birbirine çıplak şekilde temas etmesini sağlayın,
  • Öpüşürken kulak memesine ufak öpücükler kondurun ve nefesinizi hissettirin,
  • Yine öpüşürken onun dilini emmeye özen gösterin (fransız öpücüğü),
  • Onun vücuduna veya cinsel organına yavaşça dokunun,
  • Onun sırt bölgesinden yukarı ensesine kadar elinizle masaj yapar gibi dokunun,
  • Mümkünse taze(fresh) parfümlerden birini boyun ve vücut kısmına sıkarak partnerinizin yanına gidin.
Genel gerçerliliği olan yukarıdaki maddeler birçok erkeği öpüşürken etkileyebileceğiniz taktiklerdir. Bunun yanında erkeği yatakta etkilemenin yolları  adlı yazımda bu konulara biraz daha derinlemesine yazdım. Dilerseniz onu da inceleyebilirsiniz. Orada partnerlerin erkeğini nasıl etkileyebileceği ve bunun nasıl mümkün olduğundan bahsettim.

            Öpüşürken erkeği etkilemenin yolları konusunda onun öpüşme esnasında saçlarına ve boynuna dokunulması, her zaman etkileyen bir nokta oluşturur. Erkeklerin detaylara dikkat ettiği bir gerçektir. Ancak öpüşürken sevişmeyi düşünüyorsanız, dilinizi kullanmanız önemlidir. Öpüşme sonrasında ilk adını siz yaptığınız için cesur görünmeniz gerekecektir. Cesur olan kadınların her zaman önemli ölçülerde değerli olduğu bilinmektedir. Öpüşmek kadının erkeğe kendini göstereceği ve etkileyeceği en temel nokta olması, erkeğin kendini rahat hissetmesinde önemli olacaktır. Etkileme yolları arasında en temel gösterim ise bu noktada erkeklerin ve kadınların her zaman değerli oldukların hissetmelerinden geçecektir. Öpüştükten hemen sonra mutlaka şaşkın değil güler yüzlü olmanız da bir diğer ayrıntıdır.

Öpüşürken erkeğinizi etkileyip onu kendinize bağlayabileceğiniz çok özel tekniklerin anlatıldığı şu kitabı okumanızı öneriyorum (TIKLA OKU).


erkeği etkilemenin yolları, erkekleri etkilemenin yolları, bir erkeği etkilemenin yolları

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder