Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Perşembe

Erkekleri Etkilemenin Yolları

     Erkekleri etkilemenin yolları kapsamında kadınların ayrıntılara önem vermesi oldukça önemli bir nokta oluşturacaktır. Erkeklere dair tüm detayların bilinmesi iyi bir araştırma yeteneğinin sonucu olarak karşımıza çıkacaktır.
Erkekleri Etkilemenin Yolları
Kadın erkek ilişkileri dünyanın kurulduğu günden bu yana en sorunlu kısmı oluşturacaktır. Kadınların erkekleri her zaman değiştirme telâşları vardır. Ancak her insanın bir yaşam tarzı ve alışkanlıkları olduğu için kolay kendi alışkanlıklarından vazgeçmesi zor olacaktır. Bu gibi nedenlerden dolayı kadınların erkekleri etkilemek istemesi daha iyi bir sonuç verecektir. Ancak onlara tatlı dilli olmak en değerli etkileme yolu olacaktır. Düşünceli kadınları her zaman daha çok seven erkekleri, etkilenme konusunda ise bu kadınları daha çok benimseyeceklerdi.

     Erkekleri etkilemenin yolları, başlangıç olarak bakımlı olmaktan geçecektir. Bakımlı kadınlar her zaman dikkat çeken kadın tipi olarak karşımıza çıkacaktır. Sadece onlarla tanıştığınız zamanlarda bakımlı olmanız onlara gösterdiğiniz değeri gösterecektir. Bu nedenle kendinizi ilerleyen süreçlerde de salmadan, bakımlı olma yolunda kendinizi rahata bırakmanız gerekecektir. Kozmetik ürünleri kullanarak bu açığınızı kapatma yoluna gideceksiniz. Kozmetik ürünlerinin kadında bakım konusunda yoğun ve değerli bir etki yarattığı ortaya çıkmıştır. Erkeklerin bakımlı ve makyajlı olan kadınlara daha çok dikkat ettiği yapılan araştırmalar sonucu ortaya konmuştur. Kadınların erkekleri etkilemek ve onlara olan ilgilerini tazelemek adına yapacakları bir diğer yol ise fazla kilolardan kurtulmak olacaktır. Kadıların kendi yönlerinden yoğun ve etkili bir spor programına dâhil olmaları gerekmektedir. Bu nedenle erkeklerin en önem verdiği konu olan fizik ise bu noktada halledilmiş olacaktır. Kadınlara ve erkeklere dair bir diğer ayrıntı ise onların her noktada bir arada oldukları zaman ilgileri olacaktır. İlgiye bayılan erkeklerin en değer verdikleri konu onlara günlerinin nasıl geçtiğini sorarak güler yüzle onları karşılamak olacaktır. Bu onlara verdiğiniz değerin tamamını gösterecektir. Erkeklerin ilgi dışında bir diğer dikkat ettikleri konusu ise etkileyici olan kokulara karşı oldukça ilgili olmalarıdır. İlgili oldukları kadar bu kokuların sahibi olan kadınları tanımak istemeleri oldukça önemli olacaktır.


      Erkekleri etkilemenin yolları, genel bir yargı olarak karşımıza çıkmaktadır. Bir erkek için kadınların yapacakları oldukça yoğun çalışmalar olacaktır. Bu çalışmalar ise onlarla birlikte iken kadınların erkeklere olan ilgi ve alâkalarının yoğunluğu olacaktır. Güler yüzün eksik olmadığı kadınlar erkekler tarafından asla bırakılmamaktadır. Bunların yanı sıra kültür seviyenizde önemlidir. Bazı erkeklerin seksi kadınlardan hoşlandığı kadar zeki kadınlardan da hoşlandığı bilinmektedir. Kendinizi etkileyici bir şekilde tanıtmanız karşısında dilinin tutulmasını sağlamanız sizin için önemli olacaktır. Beslenmenize dikkat etmek konusunda fizikî ve ruhsal görünüşünüz için etkili olacaktır. Oldukça basit adımlarla erkekleri etkilemek oldukça kolaydır. Ancak bunları yaparken kadınların kişiliklerinden ödün vermemesi önemlidir. Kadınların erekleri etkilemekteki istekleri mutlu bir birliktelik ise bu ancak bu yollarla mümkün olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder