Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Cumartesi

Erkekleri Etkileme Ama Nasıl?

Erkeği etkileme konusu, kadınların bir araya geldikleri zaman en çok konuşulan konuları arasında yer almaktadır. Kadınlara özgü konulardan biri olarak erkeklerin konuşulması, her zaman önemli sonuçlar doğuran bir konuşma olmaktadır. Tartışma konuları arasında yer alan konuya göre bazı kadınlar erkekleri etkileme yolunun sadece yemek yapmaktan geçtiğini söylemektedir. Ancak Türk erkeği profiline bakıldığında bu sadece yemekle olacak bir durum değildir. Seksi kadınlardan hoşlanan erkeklerin yoğun olduğu Türk toplumu, bu konu için oldukça seksi kadınları tercih ettiklerini ortaya koyan anketler yapmıştır. Erkeklerin her zaman etkileyici ve seksi olan kadınlarla birlikte olmak istemesi, onların iç çamaşırına ve yemeğe önem vermesini bir arada tutmuştur. Kaliteli bir akşam yemeğinin ardından onu etkilemek için öncelikle öpüşmeniz gerekecektir. Etkili, duygusal ve tutkulu olacak bu öpüşme onu her zaman yoğun ve kapsamlı bir eteklenme içine sokacak, baş döndürücü bir etki yaratacaktır.   
Erkekleri Etkileme
    
            Erkekleri etkileme yolları arasında bulunan bir diğer konu ise onlara baş dönmesi gibi bir etki yaratacak olan kaliteli bir parfüm olacaktır. Erkekler kokulara karşı ağır bir tahrik içerecektir. Bu nedenle her zaman kaliteli ve iyi düşünülmüş olan bir parfüm size seksi olma etkisi yaratacaktır. Kıyafet konusuna gelince sade ancak her zaman şık bir kadın olmanız sizin için önemli olacaktır, çünkü beyaz atlı prensin ne zaman geleceğini kimse bilemez. Kadınların erkeklere yönelik olan her çabasında her zaman insanların birbirlerine olan güvenleri yatacaktır. Bu nedenle hoşlandığınız erkeğe ne kadar güvenilir olduğunuz göstermeniz önemli olacaktır. Sevdiğiniz erkeğin her zaman sizin için yeterli düzeyde kültürlü olması da önemlidir. Ancak kültürlü olan erkekler yine kendi seviyelerinde olan kadınlarla birlikte olma çabası içine girecektir. Onlara etkileyici birkaç kitap cümlesi söylemeniz, yâda şiirden hoşlanan bir yapısı olan bir erkekse, birkaç şiir okumanız onlar için muhteşem bir etki olacaktır. Kadınların her zaman yardım ve tavsiyelerin ihtiyaç duydukları erkekler, bu konuda da önemli bir etkilenme geçirecektir. Bunun neden ise kadınların her zaman danışılacak bir yanlarının bulunmasıdır.

            Erkeklere danışmanlık yapacak olan bir kadının, her zaman hayatlarında olmasını isteyen bir erkek profili oluşturmasına neden olacaktır. Erkekleri etkileme yolları arasında her zaman kendini gösteren anaç ruh, bu anlamda kadınların erkekler için kullandıkları ve kullanacakları en temel silâh olarak karşımıza çıkacaktır. Çoğu erkek aslında doğallıktan hoşlanacaktır. Doğal ve yaratıcı olan kadınlar her zaman erkekleri etkilemeye neden olacaktır. Farklı yönlerinizi gözlerine sokarcasına anlatmanıza gerek yoktur. Bunları onların fark etmesi en doğal kısmı oluşturacaktır. Bir erkeği etkilemek istiyorsanız, onlarla iyi sevişmenin yollarına da dikkat etmeniz gerekecektir. Yatak her zaman bir kadını vazgeçilmez kılan bir öğe olarak karşımıza çıkar. Burada etkili bir ilişki, bir erkeğin en unutulmazı olmanız konusunda önemlidir. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder