Kocanı Kendine Bağla Kitabı

Perşembe

Bir Erkeği Etkilemenin Yolları

            Erkeği etkilemek için birçok yöntem uzun zamandır araştırılmaktadır. Ancak belli başlı bilinen temel yöntemler bir erkeği etkilemenin yolları için oldukça yeterli olacaktır. Erkeklerin etkilenmesinde en temel yönlerden biri olan erkeği etkilemek konusunda yapılacak olan tavsiyeler olacaktır. Erkeklerin etkilenmek için genel bir ilgiye ihtiyaçları her zaman olacaktır. Ancak sizin onlara göstereceğiniz ilginin dışında onların sizinle ilgili düşüncelerini olumlu yönlerde oluşturmanız oldukça önemli olacaktır. Pozitif düşünmelerini her zaman olumlu olmalarını sağlayacak yöntemler bulmanız gerekecektir. Bir erkeğin sizden tek bir beklentisi olacaktır. Bu beklenti ise her zaman yanlarında görmek istedikleri umutlu ve olumlu olan kadın tipi olacaktır. Bu kadınlarla erkekler bir ömür geçirmek isteyecekleri için değerli bir fikir olacaktır.

Bir Erkeği Etkilemenin Yolları

Aslında birkaç başlık halinde bu konuları ele alabiliriz. İsterseniz bunları madde madde sıralayalım:

  • Erkekler, bayanlar tarafından ilgili ve güleryüzlü olmalarını bekler,
  • Örnekle açıklamak gerekirse, o konuşurken yüzüne bakarak onu dinlediğinizi ve ona değer verdiğinizi hissettirebilirsiniz. Böylelikle durumu kendi lehinize çevirebilirsiniz.
  • Erkekler çok zeki olmayan ama asla da salak olmayan bayanlardan hoşlanırlar. Erkeğin söylediğini hızlı anlayan ve o hızda ona cevap veren bir kadın onun gözünde çok değerlidir. Ayrıca çok zeki olduğunuzuda hissettirmemelisiniz, çünkü bu durum onun biraz canını sıkabilir veya onu korkutabilir,
  • Erkek ile ortak noktalarınızı bulmaya çalışın ve o konu üzerine konuşmaya çalışın. Göreceksinizki ilgisi direkt size kayacak ve etkileme aşamalarından birini daha yapmış sayılacaksınız,
  • Hafifde olsa kendiniz hakkında bir gizem oluşturun. Tüm sırlarınızı hemen açıklamayın. Biraz gizemli kadını oynamak her zaman işe yarar.


            Bir erkeği etkilemenin yolları, onlara yaşatacağınız duygu karmaşası ile karşımıza çıkacaktır. Erkeklerin her zaman yoğun duyguları bir arada yaşamak istemesi gibi bir durum oluşacak, bu nedenle onalar anlık heyecan ve karmaşayı yaşatmanız gerekecektir. Düzenli olarak etkileme teknikleri oluşturmanız onlar açısından değerli kılınacak bir etki yaratacaktır. Ancak erkeği etkileme süreci içinde hızlı bir şekil almak istiyorsanız, duygusal baskılar yapmaktan kaçınmanız gerekecektir. Onları sıkacak ve onları sizden uzaklaştıracak kadar yoğun bir ilgiye hiçbir zaman gerek olmayacaktır. Erkeklerin de bir insan olduklarını unutan kadınların yaptığı en büyük hata aşırı bir ilgi beklentisi olmaktadır. Kadınların öncelikli olarak erkeklerden beklentisi olan ilgi konusunu bir kenara bırakması gerekecektir. Erkeklere karşı cool olmayı tercih etmelisiniz. Bu onların size karşı kaybetme korkularını her zaman aşılayacak olan bir yöntem olacaktır. Erkekler kaybetmekten korktukları kadınlara karşı her zaman yoğun bir şekilde ilgi gösterecektir. Bu nedenle yoğun ilgiden sıkılmanız gibi bir durumla bile karşılaşacaksınız. Aynı zamanda bakımlı olmanız bir erkeği etkilemekteki en temel noktalardan birini oluşturur. Her zaman iyi giyimli ve temiz olmak sadece erkekler için değil kadınların iyi hissetmesi konusunda da önemli olacaktır.


            Bir erkeği etkilemenin yolları, onlarla düzenli bir bağlantı kurmaktan geçecektir. Sıkmadan sürekli birlikte olmanız onların aklından çıkmama gibi bir durum oluşturacaktır. Aynı zamanda fazla yemek yemekten kaçının. Sizin bakımlı görünmeniz her zaman iyi bir fizikle de ölçülecek bir noktadır. Erkeğin her zaman sevdiği ve hoşlandığı müzikleri birlikte dinlemeye gayret edin. Bu etkileyici müziklerin bulunduğu ortamlarda bir kadının varlığı her zaman onları etkileyecektir. Bir erkeği etkilemek isteyen kadınların her zaman onlara karşı bakış açılarını değiştirmeleri ile ortaya çıkacaktır. Erkeklerin kadınlara karşı olan ilgilerinin her zaman artması ancak onların gözleri önünde olmanızla ortaya çıkacaktır. Ancak bunu onlara zorunluluk olarak değil, onların haberleri olmadan yapmanız yerinde olacaktır. Hoşlanmış olduğunuz bir adamla yakınlaşmak ve onunla konuşmak için en temel nokta kokunuz olacaktır. Hafif ve etkileyici olan bir koku her zaman işe yarar.

Bu konuda yazılmış olan "Baştan Çıkarma" isimli kitabı okumanızı ve oradaki inanılmaz teknikleri uygulamanızı tavsiye ederim. Kişiye özel ve erkeklerin bilinçaltı ile oynayabileceğiniz, hatta bir adım daha ileri gitmek gerekirse onları kendi köleniz haline getirebileceğiniz harikulade taktikleri anlatıyor.

2 yorum:

  1. merhaba meltem hanim ben azeriyim ve sizin tavsiye etdiyiniz erkeyin prensi kitbini nasil elde ede bileceyimi bilmiyorum(buna cok ihtiyacim var lutfen yardimci olun bana

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Nuray Hanım evliyseniz kocanı kendine bağla adlı kitabı size tavsiye ediyoruz Şuradan ürüne ulaşabilirsiniz: https://www.gelirbank.com/40-184-Kocani_Kendine_Bagla.html
    Eğer evli değilseniz şu ürün sizin için uygun olabilir: https://www.gelirbank.com/19-184-Bastan_cikarma.html

    YanıtlaSil